maanantai 25. toukokuuta 2020

JUMALAN TAIVAS ou boy kesäkuu 2020 tulossa VENUS AAMUTÄHTI=ILTATÄHTI joka KOITTAA SYDÄMIIMME JA JOHANNES KASTAJA MIES JOKA EI SYÖNYT LEIPÄÄ EIKÄ JUONUT VIINIÄ MIKSI ?

LUIN RAAMATTUA AAMULLA JA SIELUUNI JÄI SANAT SOIMAAN JOHANNES KASTAJA EI SYÖNYT LEIPÄÄ..VIISAUS ON TOTEEN NÄYTETTY ...JEESUS SANOI...


PIDIN TÄTÄ KAIKKEA ERIKOISENA, SANOIHAN JEESUS PALJON JOHANNEKSESTA HYVÄÄ..TIEDOKSI SYNTYI PUOLI VUOTTA ENNEN JEESUSTA JA PUHUTTIIN VANHEMMMILLE SEURAUS KUN EI HETI USKONUT TULI VANHA ISÄ MYKÄKSI ENKELIN TOIMESTA JA SYNTYI JOHANNES JA ISÄKIN TAAS PUHUI, IHMEENÄ VANHEMMILLE. EN AJATELLUT ENEMPÄÄ MITÄÄN..SANAT SOIVAT VAIN JOHANNES EI SYÖNYT LEIPÄÄ...MENIN ULOS PUITA KUORIMAAN.

JOHANNES EI SYÖNYT LEIPÄÄ EIKÄ JUONUT VIINIÄ HAUKUTTIIN RIIVATUKSI..
IHMISEN POIKA SÖI LEIPÄÄ JA JOI VIININKIN VIELÄPÄ SYNTISTEN JA PUBLIKAANIEN YSTÄVÄNÄ.

VIISAUDEN TUNNUSTAVAT OIKEAKSI VIISAUDEN LAPSET..

KUN ALOIN UUDELLEEN ETSIÄ RAAMATUN LUKUA NOUSEE MIELEEN ,TÄLLAISTA JA NÄMÄ ON SITÄ,
MIKSI BLOGIA KANNATTAISI TEHDÄ, SAIN AJATUKSEN JOTA EN SAANUT KUN LUIN...MITÄ SAIN ? JOHANNES RAKASTI JUMALAA JOHANNES EI SYÖNYT RUUMISTA RAVITSEVAA LEIPÄÄ KOSKA RAKASTI JUMALAA JA HALUSI ,ETTÄ HÄN PIENENEE JA JUMALA KASVAA...HÄNEN SIELUNSA JA HENKENSÄ SAI TODELLISEN RUKIISEN LEIVÄN JEESUKSEN KRISTUKSEN. OI JOHANNES KYLLÄ TEIT MIEHEN TYÖN KIRKASTAMALLA TÄSSÄKIN YESHUAA ELI JEESUSTA.

IHMISILLE HEITÄN ELÄMÄN TYYLIT OVATKO MOLEMMAT SINULLE VAIHTOEHDOT JOKO JEESUKSEN TAI JOHANNEKSEN ELÄMÄN TYYLIT LIIKAA ? EIKÖ NÄIN SAA ELÄÄ?
MOLEMMISSA NÄEN JOTAIN HOHTOA , JOHANNEKSENKIN ELÄMÄSSÄ, SEN TÄYTYY OLLA JUMALAN ARMOA, SILTI EN VÄITÄ ETTÄ KYKENISIN SAMAAN, MUTTA NÄEN IANKAIKKISUUDEN ARVON MITÄ, JOHANNES TEKI PALVELUSTA. JA AJATTELE MITÄ JEESUS SANOO..
Johanneksesta ja paina mieleesi sillä jos saat uskon Kristukseen saisit palkan taivaassa josta voit vain uneksia et osaa uneksia mutta suuri se on kuuntele tarkasti.
Jesus, så många språk vi talar! | Språktidningen
Vai mitä sitten lähditte katsomaan ? Profeettaako ? Juuri niin ! Minä sanon teille:
hän on enemmänkin kuin profeetta.

Hän on se josta on kirjoitettu..

Minä lähetän sanansaattajani sinun edelläsi, hän valmistaa tien eteesi.

Minä (Jeesus siis) sanon teille, ei ole naisista syntyneiden joukossa ketään suurempaa kuin Johannes, mutta.....(ole tarkkana mitä mutta ?)
mutta vähäisin Jumalan valtakunnassa on suurempi kuin hän.
Näin ei olisi ilman messiasta mutta rohkaisee sinua lähestymään Jeesusta jos hän syntisiä lähestyi miksi luulet ettei hän sinua lähestyisi syntistä ihmistä, ja sinä joka täällä lukijana harhailet miksi luulisit ettet olisi syntinen, jos olet niin hyvä mene Johanneksen perässä älä juo, älä syö leipääkään mutta anna vielä henkesikin Jeesuksen uskon puolesta silloin olet mielummin syntinen vertaa Johannekseen ja tajuat ilman Jumalaa et moiseen kykene ei Johanneskaan hänet täytettiin pyhällä hengellä jo äidinsä kohdusta luukas 2 luku...siellä on.

Olen katsonut Jumalan vartiomiesten youtube juttuja on muutama aivan erikoinen spesiaali...mutta koska Jeesuksen tulosta on puhuttu monien mielestä  säilytän nyt itsellä hetken vielä...kerron sen ymmärrä nykyaika jos tulisi Ruotsin presidentti käymään soitettaisiin siitä presidentin kansliaan tai presidentille koska sopisi tulla ja samalla suomen puolella alettaisiin järjestellä vierailua majoitus yms jutut. Ennen vanhaan ei ollut puhelimia niimpä lähetettiin ennen Kuninkaan tuloa kuninkaan edellä sanansaattaja..kuningas tulee vierailulle olen majesteetin palveluksessa ja näyttää esim kirjettä sineteineen kuninkaalta ja näin osaa alamaiset valmistua kuninkaan tuloon.. Juuri näin täytyi tapahtua piti olla sanansaattaja JEESUKSELLAKIN SE OLI ELIAAN HENGESSÄ JOHANNES kuningas on tulossa, kuningas tulossa oli erämaissa ja jokien varsilla kuuluvilla. Nyt on tulossa mielenkiintoiset Venus tähden tulot jotka voivat kertoa meille Jeesus on tulossa koska en halua aiheuttaa pettymystä en voi sanoa tähden tulon tiedän mutten milloin Jeesus ? nyt on eritilanne on sanottu tullaan kuin varas yöllä joten kerro milloin sellainen tulee...ois kiva kun sellainen rosvo tulisi ja tehdään mitään hän määrää niinkuin vanhassa suomalaisessa laulussa.
joten tuleeko Herra Jeesus kuin meksikon pikajunassa pysäyttää mailman junan ja joka tapauksessa siellä mexicossa on kovat paikat pistän yhden junan malliksi..

1 minuutti...Usa on määrännyt tullit jos Meksiko ei valvo rajoja tulee tullimaksut joten rajalla on eri tilanne nyt sotilaat estää rajanylitykset 2020.. monet on tulleet montakin maata kävellen.. mailma on ...Jeesus tietää tilanteet 2020.. hän tietää...

wait people Jesus crist and you all go border we is good to be your family in this world there is not ...Kingdom of Jesus wait and believe also all big leader of world there is better place believe.. uskokaa Jeesukseen kristukseen ja ylität sellaisen rajan kerran jossa koko perheelläsi on hyvä olla täällä ei aina ole .Jeesuksen valtakunta odottaa ja uskokaa isotkin johtajat siellä on parempi paikka kuin täällä jopa pienin ja vähäisin siellä on onnellinen...

puoli miljoonaa katsojaa jo..JEESUS TULEE PIAN AIKA ON LYHYT
TEHKÄÄ PARANNUS, POIKANI ON TULOSSA PIAN...
 kuninkaan sanan saattaja lähetetty israeliin teksasista mies kertoo tarinaa..

Jesus is coming soon! "Time is short, repent, my son is coming soon





Les liens ci-dessus sont pour l'internet, je ne suis pas responsable de leur contenu!
yllä olevat linkit ovat etsitty internetistä ,en ole vastuussa niiden sisällöstä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti