tiistai 10. maaliskuuta 2020

MITÄ ISRAEL TEKEE YLLÄTTÄÄ KRISTITYT , MOOSES KYLLÄ PALJASTAA KAIKKI


OLEN YLLÄTTYNYT KUINKA ...MOOSES ON VALTAVA PROFEETTA VIELÄ TÄNÄ PÄIVÄNÄ ...MITEN NIIN SINÄ KYSYT...?

kun siis lasken yhteen kaikki jakeet mitä on mooseksen kirjoissa on kummallinen profetian ennustus se että ne vastaavat täysin Juutalaisen kalenterin historiaa..olenko 1:nen SUOMESSA ? joka väittää näin en ole erikoismies, en MOOSES ON...ja JEESUS ON. Olen suursyntinen joka haluaa ettei raamattua muutella oikkujen mukaan.Ja uskoa Jeesukseen ja Moosekseen.

Selvennystä pyydettiin..  luvut on vain siksi että laskin montako jaetta on kussakkin luvussa...kun lasken jokaisen jakeen yhteen, joka on kova työ näet kuvista montako missäkin luvussa on jakeita..Nämä jakeet on yhteenlaskettu on 5700jaetta kun olen 5 mooseksen kirjassa luvussa 5moos: 29 luvussa jae 25....(5700)se on siis alusta alkaen 5700 jae.. joka jae muodosta yhden uuden vuoden 26jae (=5701 jae )alusta. Juutalainen ajanlasku on nyt näin..

Eli Mooseksen laulu alkaa 5 mooseksen kirja luku 32 jae 1 on (5754 jae =1994)
Kuunnelkaa taivaat, kun minä puhun ja kuulkoon maa minun suuni sanat.

https://www.hebcal.com/converter/
Ke, 11. maaliskuuta 2020 = 15. päivä Adar, 5780


KATSO VIDEONI ...



mooses ennustaa tulevaisuuden



ei näytä pahalta mutta on sitä....
https://fi.wikipedia.org/wiki/Nooan_liitto

KAIKKI AMERIKANKIN PRESIDENTIT ALLEKIRJOITTAA NOOAN LAIN OLEN TIETOINEN GILJOTIINEISTÄ NYKYAIKAISISTA VOIT MIETTIÄ MIHIN NIITÄ KÄYTETÄÄN...


VAROITUS SINULLE: TEE PÄÄTÖS KIELTÄYDY ISRAELIA VIHAAMASTA NIIN TEEN MINÄKIN..JOKA ISRAELIA SIUNAA SITÄ SIUNATAAN JEESUKSESTA EN LUOVU SE ON ISRAELIN MESSIAS TULI MITÄ TULI.

jokainen pakana joka ei usko kuten he haluaa pitää teloittaa , Mooses sanoo minun kansalla ei ole ymmärrystä joko ymmärrät miten Mooses tietää tämän..

NÄIN KIRJOITTI NOKIALAINEN BLOGSPOT...ja OLLI

torstai 3. lokakuuta 2019


7 Nooan liiton lakia ja NWO-unelma, puhetta myös Dan. 9:27 profetiasta

Nyt täytyy esitellä eräs uskova sisar (Cindy), joka otti yhteyttä minuun äskettäin. Hän on tehnyt hyviä videoita, pääasiassa englanniksi, ja varoittaa ortodoksisesta judaismista (Talmud, Kabbala), johon esim. Nooan lait liittyvät (https://fi.wikipedia.org/wiki/Nooan_liitto). Jokainen Yhdysvaltain presidentti vuodesta 1991 lähtien on allekirjoittanut nämä lait vuosittain, jotka ovat tulevan petojärjestelmän (NWO) ydin. YK:ssa ne ovat jo hyväksytyt täytäntöönpanoa varten Israelissa (Dan. 9:27, ”Antikristus vahvistaa liiton”?!). Eli jos uskot Jeesukseen, sinut voidaan teloittaa 1. Nooan lain perusteella. (Jeesusta ei Talmudissa pidetä Jumalana ja Hänen palvontansa on siellä idolinpalvontaa josta seuraa kuolemantuomio.) Tässä Cindyltä suomeksi video näistä Nooan laeista, joita on 7.
http://nokialainen.blogspot.com/2019/10/7-nooan-liiton-lakia-ja-nwo-unelma.html
TÄÄLLÄ ENEMMÄM KOPIOIN TUON TÄRKEÄN KOSKA EN JAKSA KIRJOITTAA KIITOS NOKIALAINEN YHTEISTYÖ TÄRKEÄÄ LINKITÄN BLOGISI MYÖS KIITOS OLLI..SIUNATEN Henry tämä minkä toit on tärkeä juttu.
MENE OLLIN SIVULLE SIELLÄ ENEMMÄN TÄSTÄ JA MUUSTAKIN.

Y

SUOMEN kielellä. Nooan Lait in the Finnish Language. It is important to spread this in all languages. 7 Nooan Lakia, on hyvä ymmärtää mistä ne tulevat ja vaikuttaako ne teitä. Lisää videoita englannin kielellä. Olkaa valpaana, jumalan siunausta teille. Other related videos Education under a rabbi - https://youtu.be/7Et5-JQAW7g What is going on? - https://youtu.be/dYTf_Mb1OSs God's chosen people - https://youtu.be/-L4fqLgKWc4 Sanhedring gathering in Sept - https://youtu.be/jfpcZXXQzSY Rabbi prays Noahide prayer - https://youtu.be/gXwLdq5DVjY Burning the Talmud & Maimonides - https://youtu.be/o3WDTTdPMus And many more.. god bless & stay vigilant 7grains of salt



AHA... LÖYSIN TOISEN VIDEON VAPAUTTAVA TOTUUS ON TEHNYT MYÖS VIDEON NOOAN LAISTA SE ON YLI 2 TUNTIA KESTÄVÄ JOTEN EN KERKEÄ SITÄ TUTKIMAAN PISTÄN LINKIN VOIMME
KATSOA KAIKKI SEN..MYÖHEMMIN..
https://www.youtube.com/watch?v=k8eocT8CCZs


ON IKÄVÄÄ TIETÄÄ TAJUATA ISRAELISTA TÄTÄ MUTTA OTTAKAA HUOMIOON HE ON JOUTUNEET OMASTA MAASTAAN POIS AIKOINAAN, JOUTUIVAT VIHATTAVAKSI...ON KUIN JUMALAN NÄYTETTÄVÄ VIELÄ KERRAN ETTÄ HÄN ON PYHÄ JA VAIN HÄNEN MESSIAAN VERI VOI PUHDISTAA JUUTALAISEN SYNNISTÄ POIS EI LAMPAAN VERI.




IHMISEN SYNNISTÄ ON OLTAVA IHMISEN POJAN VEREN HINTA. KUN HE KÄÄNTYY SITTEN KOITTAA MAHTAVA AIKA MAILMAAN. NÄMÄ TIEDOT VAIKKA OLENKIN MESSIAASEEN USKOVA EIVÄT MUUTA KIELTÄYDYN VIHAAMASTA ISRAELIA JOS ISRAEL ALKAA VIHATA JEESUKSEEN USKOVIA HE VASTAAVAT SIITÄ ABRAHAMIN, IISAKIN JA JAAKOBIN JUMALALLE... JA MINÄ VOITAN VAIKKA HE LUULEVAT HE VOITTAVAT , EI NYT PUHDISTETAAN ISRAEL KOKONAAN.

Les liens ci-dessus sont pour l'internet, je ne suis pas responsable de leur contenu!
yllä olevat linkit ovat etsitty internetistä ,en ole vastuussa niiden sisällöstä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti