maanantai 4. marraskuuta 2019

minä en varoita.. en nyt pystyisikään...he jotkut varoittavat...saat itse ..kutsua miksi haluat ...minä en...

mailman elokuva teollisuuden ja määrittelemättömän porukan aikaansaannokset
käy ilmi...
heillä oli varaa varoittaa 9.11.2001 tapauksessa......vapauttava totuus teki hyvän paljastavan videon......pistän ja käy katsomassa ..siinä tosin lukee seattle 3.11.videon otsikko mutta älä hämäänny nyt ollaan Jumala armahda menossa toista katastrofia kohden onko se seattlessa vai missä molemmat sekä vapauttava totuus videon jakaja ja minä emme kummatkaan halua että,kukaan tekisi tuollaisia..me emme voi täydellisesti kumpikaan nyt varoittaa...mutta se hulluus mikä mailmassa on tulkoon julki...
tulen yöllä töistä saamme ymmärrystä ihan matkalla kotia... 
samanlainen seattlen symboli on tulessa...missä ? ja 3.11 malta hetki...katso tuo ensin

 Seattle 3/11 2019.....muuten oikein...OIKEA paikka vain on Turkissa ...alkaako

   ww3 ? 



Kosminen katastrofi: Massiivinen tulipalo tuhoaa tähtitieteen keskuksen Turkin pääkaupungissa (VIDEO)




11/3 Massive Fire at “Space” Center in Turkey on 3/11!! No Coincidences.ei sattumaa..



Turkin pääkaupungissa Ankarassa suosittua Ali Kuscun tähtitieteen keskusta kärsi massiivinen loisto sunnuntaina. Todistajien videot osoittivat sen ikonisen tornin lautasenmuotoisella kärjellä täysin palanut.
Paksun valkoisen savun pylväs, joka tuli esiin katastrofin kohdalta kaupungin Mamakin alueella, nähtiin kilometrien päästä.

Mamak Ali Kuşçu Gök Bilim Merkezi (Kule) Yangından Sonraki Hali  45 sekuntia


OLEN OLLUT HILJAA MONISTA SYISTÄ JA REUNA-ALUEILLA EN PUHU PALJOA..EI KANNATA...IHMETTELIN SITÄ KUN LÄHETIN VAIN  ERÄÄN PLANEETTOJA KOSKEVAN VIDEON JOSSA NE OLISIVAT OLLEET  LINJASSA OLIKO JUURI PÄIVÄ  100%  EN VARMA SE POISTETTIIN ...KUITENKIN NE OVAT KUIN KOTIPESÄSSÄÄN JA AIKA NÄILLÄ MAIN SIIS...JA SE ON TODELLA TODELLA HARVINAISTA.MIKSI SIIS TAPAHTUU ???
JOS JAKSAT TUTKISTELLA TUNTIKAUSIA 3.11 JUTTUA PISTÄN VAIKKA YHDEN LINKIN..MUTTA LYHYKÄISYYDESSÄÄN TIEDÄT 3 MAILMANSOTA SYTYTETÄÄN PIAN...BOOM...https://www.youtube.com/watch?v=MZPfb32Xd_I

ps.turhaa syytellä vapauttava totuus videon tekijää, hän vain infosi ja toivoi ettei tälläistä hulluutta kukaan tekisi, siksipä 11.3 videoita on jotta jos tapahtuu joku osaisi...en minäkään ollut tästä saanut mitään profetiaa tästä mutta mielenkiintoista on että turkissa tapahtui juuri seattlen kaltaisen rakennuksen palo.  Oli eräs uni jonka sain jo vuonna 2016 olen saanut tiedon sanoja ja senkaltaista pyhän hengen sanomaa..useinkin haluan vain puolustaa sitä että kun tutkii asioita tulee monia asioita eteen jossa totuus jota kerrotaan on eri mitä tutkit sentähden puolustan vapauttava totuus videoita..näin asiat on paljastetaan..
JOKAINEN HAMMASRATAS OLI JONKUN MAAN LIPPU JA NÄIN 2 LIPPUA IRLANNIN JA ENGLANNIN NE OVAT HAMMASRATTAASSA SEURAAVANA . JUURI NYT ON TEIDÄN VUORO ! KUN KELLO LYÖ 12.00 RATTAASSA OLETTE SEURAAVANA.
http://yesthattrue.blogspot.com/2016/08/
(näytettiinkö minulle tilanne joka on nyt kun brexit tulee...) ps..olen kaksi yötä sitten nähnyt asioita jotka voivat olla ylösottoon liittyvä uni...ensimmäisen kerran se näytettiin nyt.

http://tttooit.blogspotro.fi/2016/02/katso-syntymavuotesi-ja-speciaali.html
Les liens ci-dessus sont pour l'internet, je ne suis pas responsable de leur contenu!
yllä olevat linkit ovat etsitty internetistä ,en ole vastuussa niiden sisällöstä 

1 kommentti:

  1. KOTIVARA ON SYYTÄ OLLA IHMISILLÄ...AINA...MAILMA ON CRAZYPAIKKA EI KANNATA PANIKOITUA..RAUHASSA VAAN MUTTA KRISTUS SYYTÄ PÄÄSTÄÄ SISÄLLE SYDÄMEEN.

    VastaaPoista