lauantai 30. maaliskuuta 2019

ONKS PAKKO USKOA JOS EI TAHO ! MINÄ TAHON JOONAN MERKKI VUONNA 2019 MUISTUTTAA

Tänään on pe 29.3.2019Nimipäivää viettää Joni, Jonne, Jonni, JoonaJoonas, Jouni. Nyt on vuoden 88. päivä. ...


Tänään on la 30.3.2019.
Nimipäivää viettää Usko.

JEESUKSELLE SANOTAAN: NÄYTÄ MEILLE MERKKI...HÄN VASTAA TÄMÄ PAHA JA AVIORIKKOJA SUKUPOLVI TAVOITTELEE MERKKIÄ SILLE EI ANNETA MUUTA MERKKIÄ KUIN PROFEETTA JOONAAN MERKKI!!


51-vuotias Rainer Schimpf oli työskennellyt sukelluksen parissa jo 15 vuotta.Helmikuussa 2019 tapahtui jotain todella erikoista – hän joutui brydenvalaan ahmaisemaksi Etelä-Afrikan Port Elizabethissa, mutta tarina sai onnellisen lopun.


Diver Recounts Almost Being ‘Swallowed’ Alive By Massive Whale | TODAY




MIKSI OPETTAA USKOA JOS EI ITSE USKO...? NIIN RAAMATTU ON TOTTA JA JOS JOTENKIN LUTERILAISIA VOI PUOLUSTAA ETTÄ JOS USKOVAT VAIKKA SEURAKUNTAYHTYMÄ JA OPETTAJAKAAN EI USKO KUN ITSE SANA ON ESILLÄ SE SANA, JUMALAN  TÄHDEN VAIKKA OPETTAJA OLISI SURUTON MITÄ TULEE JUMALAN SANAAN, SANA VOI SITTEN PELASTAA.....SIINÄ LUTERILAISET ON OIKEASSA NIINPÄ PIDÄN ESILLÄ SITÄ JA VAKUUTAN TEILLE OPETTAJAT USKOKAA EVANKELIUMI USKOKAA LUTERILAISINA OLLEN KUNHAN USKOTTE.  
MATTEUS 12 MATTHEW 12
37 Sillä sanoistasi sinut julistetaan vanhurskaaksi, ja sanoistasi sinut tuomitaan syylliseksi."
37 For by thy words thou shalt be justified, and by thy words thou shalt be condemned.

luterilaisella kirkolla vaikea uskoa itse raamatun 
kertomuksen todenperäisyyttä.... helsingin seurakuntayhtymä antaa opettajille epäuskon eväät ,evääksi matkalle.. lue miten he kehoittaa opettajia PS.VAIMOLLE koulussa opettaja oli myös saanut ohjeistuksen jotta kun Jeesus tekee leipäihmeen otettiin leipää jostain piiloista ettei ihmettä tarvi lapsille selitellä...no vaimoni otti opettajan puhutteluun kuinka opetat..?
jottei tule sellainen kuva jotta olen täydellinen voin lohduttaa minulle on vaikea ymmärtää Simpsonin kiinniottamia kettuja niitä oli paljon se on minulle vaikea tajuta mutta koska luotan raamatun sanaan tiedän niin on tapahtunut vaikken tajua kiinniottamisen tekniikoita, on muistettava Simson oli Jumalan ymmärryksellä ja voimilla varustettu nainen (delila) vain viekoitteli lopulla aikaa hänet..
MITÄ HELSINGIN SEURAKUNTA YHTYMÄ SANOO..JOONAN KERTOMUKSESTA..

Opettajalle  Kertomus on Vanhassa testamentissa. Joona kuuluu VT:n pieniin profeettoihin.  Kertomuksessa on myyttisiä piirteitä: Suuri kalakaan ei pysty syömään ihmistä eikä ihminen selviydy elävänä kalan vatsassa. Kertomuksen avulla kerrotaan jokin muu kuulijoille tärkeä asia. Samaa myyttistä tarinaa on käytetty Pinokkio-sadussa, jossa Gepetto ja Pinokkio joutuvat valaan vatsaan. 
Raamatun kertomuksia ei ole välttämättä tulkittava sananmukaisesti.
https://www.helsinginseurakunnat.fi/material/attachments/JJSSMGVXT/kertomus_joonasta.pdf

Pistetään DELILA lienee viekoittelut kuin Simpsonin aikoinaan...

KANSA TIETÄÄ....DELILA


HEI HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ ONKS PAKKO USKOO TEIHIN JOS EI TAHO... ONKS PAKKO USKOO JEESUKSEEN JOS EI TAHO ...
JOPE RUONANSUU ONKS PAKKO JOS EI TAHO....
https://www.youtube.com/watch?v=6TBmoNbmER0

NYKYÄÄN IHMISET USKOO KAIKEN MUUN MUTTEI SITÄ MITÄ JUMALA SANOI SE ON SURULLISTA...KAIKKI VOI MUUTTUA KUITENKIN KUN OTAT SUUNNANMUUTOKSEN---KÄÄNNYT KUIN USKOEN KYLLÄ JUMALA ON...TÄMÄKIN ON TOTTA...AJATTELE JOS LUKISI RAAMATUSSA SANOISITKO EN USKO...HELSINGIN SEURAKUNTAYHTYMÄ KIIREHTISI OPASTAMAAN ETTEI PIDÄ USKOA KUNHAN SELITÄT NIIN ETTEI IHMETTÄ OLE...
Kalatapaus sattui jo vuonna 2016, mutta Rotterdamissa sijaitsevan University Medical Center -keskuksen lääkärit julkaisivat raportin tapauksesta netissä vasta alkuvuonna 2019.


Humalainen 28-vuotias nielaisi "ison kalan" – joutui katumaan päätöstään, kun kala ei alistunutkaan kohtaloonsa



Auringonpimennys jää aina mieleen

Olin 13-vuotias vuonna 1945, kun oli täydellinen auringonpimennys. Olimme rannalla, mummo oli pyykkiä huuhtelemassa ja minä veljeni kanssa uimassa.
Olihan se aika outoa, vähän pelottavaa, en muista, kauanko se kesti. Linnut lopettivat laulamisen, koko luonto hiljeni.
Kyllä siitä auringosta näkyi ohut viiru kuun ympärillä. En muista, oliko meillä mitään suojaa silmillä.
H.S. (Sorsakoski)

kun tämä tulee voi olla myöhäistä sillä kun Israel lähti egyptistä tuli tämä myös niin oli Joonan Niinivessäkin..onko sellainen kun Jeesus tulee vain hetki ennen ? rukoile silloin huutamalla JEESUSTA SILLÄ JOKAINEN joka avuksi huutaa voi pelastua...

Les liens ci-dessus sont pour l'internet, je ne suis pas responsable de leur contenu!
yllä olevat linkit ovat etsitty internetistä ,en ole vastuussa niiden sisällöstä 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti