torstai 21. maaliskuuta 2019

MANNERHEIMIN PÄIVÄKÄSKY JA JUMALAN PÄIVÄKÄSKY ENKELI MIIKAELILLE


JUMALA TIETÄÄ ENNALTA MITÄ TULEMAN PITÄÄ... 

JUMALAN PÄIVÄKÄSKY ! 
ENKELI MIIKAEL OTA...
https://fi.wikipedia.org/wiki/Mikael_(arkkienkeli)

Pyhän arkkienkeli Mikaelin nimi mainitaan viisi kertaa Raamatussa. Raamatussa Vanhassa testamentissa ja juutalaisten Tanakissa pyhä Mikael mainitaan Danielin kirjassa. (Dan 10:13, Dan:10:21 ja Dan. 12:1) Sen mukaan Mikael tuli avustamaan Danielia hänen ollessaan Persian kuninkaan luona, Persian valtakunnan enkeliruhtinaan vastustettua häntä 21 päivää.[9] Kirjassa myös ennustetaan, että Mikael tulee suuren ahdistuksen aikana seisomaan israelilaisten suojana, jotka tällöin pelastetaan.[10] Mikaelista käytetään Danielin kirjassa titteliä ”yksi suurimmista enkeliruhtinaista”[9] tai ”suuri enkeliruhtinas”.[10

Guido Reni n. 1636
Guido Reni n. 1636
OTA KAUPUNKI SUOMESTA
Nimen Mikkeli paikkakunta on saanut arkkienkeli MIIKAELIN mukaan viimeistään 1500-luvun alussa.
Kohteen Mikkeli kartta

  VAIKUTA NIIN ,ETTÄ SE SAA NIMESI

Vanhimmat kirjalliset maininnat nykyisen Mikkelin seudun asutuksesta ovat vuodelta 1323 Pähkinäsaaren rauhansopimuksesta, jolla Savilahden pogosta (novgorodilainen kirkko- ja hallintopitäjä) siirtyi Novgorodin hallinnasta Ruotsille. Nimen Mikkeli paikkakunta on saanut arkkienkeli Mikaelin mukaan viimeistään 1500-luvun alussa.
Saksalaissiirtokunnan jäseniä muutti Tarsalanjärvenrannalle vuonna 1540, silloiseen Vesulahden (Visulahden) pitäjään.[11]
Mikael Agricola kävi tarkastuskäynnillä Savilahdella 1549.(SUOMEN KIELEN LUOJA)
Nuijasodassa (1596–1597) surmattiin yli 200 talonpoikaiskapinallista nuijamiestä Mikkelin pitäjän pappilassa Kenkäverossa 1597.
Kustaa III:n sodassa (1788–1790) käytiin vuonna 1789 muutamia kilometrejä Mikkelin kirkonkylästä etelään Porrassalmen taistelu, jossa ruotsalaiset (suomalaiset) saivat torjuntavoiton ylivoimaisista venäläisistä.
Mikkeli sai kaupunginoikeudet 1838 Venäjän keisari Nikolai I:ltä. Sen asemakaavan laati C. L. Engel. Kaava oli ruutuasemakaava, jonka useimmat korttelit käsittivät kuusi tonttia.[12]Vuonna 1831 perustetun Mikkelin läänin lääninhallitus siirtyi Heinolasta Mikkeliin 1843.
Sisällissodassa (1918) Mikkeli oli yksi paikkakunnista, joilta hallituksen, Suomen tasavallan joukkojen eli valkoisten toimintaa johdettiin. Toisen maailmansodan aikana talvi-, jatko- ja Lapin sodassa (1939–1940, 1941–1944 ja 1944–1945) Suomen armeijan päämaja oli sijoitettu Mikkeliin ja sodanjohto istui vuonna 1902 valmistuneessa Mikkelin keskuskansakoulussa, nykyinen Päämajakoulu (vuodesta 1992), jonka tiloista erotettu Päämajamuseo avattiin 1989. Päämajan sijainnin vuoksi Mikkeli oli yksi lentopommitetuimmista Suomen kaupungeista sodan aikana. Jatkosodan aikana Mikkelissä toimi myös natsi-Saksan armeijan joukkojen yhteysesikunta Nord. Sodan jälkeen Mikkeliin sijoitettiin siirtoväkeä Raudusta.
Mikkeli on ainoa suomalainen paikkakunta, jolle on myönnetty Vapaudenristi – 4. luokan Vapaudenristi miekkoineen – vuonna 1944 kiitoksena päämajakaupunkina toimimisesta jokaisessa itsenäisen Suomen ajan neljässä sodassa. Kaupungin saamaa kunniamerkkiä kantaa Mikkelin vaakuna, jonka yläosassa on kaksi ristikkäistä marsalkansauvaa niin ikään päämajakaupunkina toimimisen muistoksi.
 KOSKA KAUPUNKI JONKA OTAT SAA TEHTÄVÄKSEEN PAINAA SATOJA MILJOONIA SANAANI . SILLÄ KIRJOITETTU ON KAIKKI JOTKA KIRJOITETUT KIRJAAN OVAT PELASTETAAN.
"Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kansasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kuin kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat."[12] (Dan. 12:1)

JUMALA MUISTUTTAA MEITÄ TÄNÄÄN PAIKKA MISSÄ NÄMÄ PÄIVÄKÄSKYT ÄIDEILLE, ISILLE JA KANSALLE ANNETTIIN PAINETTIIN PYHÄN MIIKAELIN
Religious publications
http://www.stmichelprint.fi/products/
if you are some different country this firm has tecnologi and paper that you use in bible they serve you so much time that GOD have give us.
Vaihde +358 15 3501
Fax +358 15 350 3295
info@stmichelprint.fi
 KAUPUNGISSA ja KIRJAPAINOSSA
 JOSSA ON YLI SADAN VUODEN KUNNIA OLLA JA PAINAA SE MINKÄ JUMALA EDELTÄTIESI..
Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti. HEBR KIRJ 13
 SE MAA JOKA TÄNNE HYÖKKÄSI ON SAANUT JUMALAN KIRJAA TÄSTÄ PIENESTÄ MAASTA JO YLI 200 MILJOONAA. KYMMENET MUUT MAAT LISÄKSI. KUN NÄET MANNERHEIMIN PÄIVÄKÄSKYT KIRKOSSA, ÄLÄ KATSO MANNERHEIMIA KATSO JUMALAA JOKA ON YLEMPÄNÄ JA MUISTA TÄMÄ,  EI OLE ESIVALTAA ELLEI JUMALA OLE SITÄ ASETTANUT. 

13:1 Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. ROOMALAISKIRJE
MUISTA KIRJAPAINO ON SAMA, JOSSA PÄIVÄKÄSKYT JA PYHÄT RAAMATUT PAINETAAN JA ON PAINETTU MUISTA SIIS SE KUN ASTUT KIRKKOON JA KIITÄ JUMALAA.

 
Itsenäisyys on paitsi lahja, niin myös tehtävä. Pitämällä Suomi ja suomalaiset hyvinvoivina ja maamme turvallisena elää, varmistamme kyvyn tehdä valintoja omista lähtökohdistamme jatkossakin. Näin osoitamme myös kunnioituksemme aikaisempien sukupolvien työtä ja uhrauksia kohtaan.(SAULI NIINISTO SUOMI 100 VUOTTA PUHEESTA)

  Suomi täytti 100 vuotta puhui SAULI NIINISTÖ ..LINKKI KOKO PUHE
 https://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/164768?fb_comment_id=1374238549369055_1374463929346517

RUKOILEMME SAULIN JA SUOMEN PUOLESTA ILMAN JUMALAA EMME KUITENKAAN SELVIÄ.



KOIRAT HAUKKUU JA JUMALAN KARAVAANI KULKEE SITÄ ET PYSÄYTÄ MILLÄÄN HYPPÄÄ VOITTAVAAN KYYTIIN...
NÄIN PILKATAAN SUOMESSA ? YKSI HÄPÄISI HELSINGISSÄ EN PÄÄSTÄNY SITÄ TÄHÄN OLLENKAAN...

 SUOMI 24
20.7.2011 - Ylipäällikön päiväkäsky kirkoissa, aikansa elänyt. .
TOINEN YMS.
Eiköhän olisi jo aika poistaa maamme kirkoista niitä häpäisemästä mannerheimin julistus Suomen äideille. Mitä krokotiilin kyyneleitä, ush, ihan oksettaa.





Les liens ci-dessus sont pour l'internet, je ne suis pas responsable de leur contenu! 

yllä olevat linkit ovat etsitty internetistä ,en ole vastuussa niiden sisällöstä

1 kommentti: