maanantai 11. syyskuuta 2017

WHO POISON THE GREAT- BRITANNIA ? WHY IS 7 SISTERS ROCKS ARE OF SECRETS PROPHETIC ? KUKA MYRKYTTÄÄ ISO-BRITANNIAA MIKSI 7 SISTERIN KALLIOT OVAT PROFETAALISET ?


7 SISKOSTEN KALLIOILLA MYRKKYPILVET KATSO TÄMÄ BLOGI INFO RAAMATUSTA MITEN NE VOISI OLLA RAAMATUSSA ?
 7 SISTER ROCK COMES POISON CLOUD.... LOOK THIS BLOG...INFO FROM BIBLE 7 SISTER HOW IT IS IN BIBLE ?


DID ALGAE CAUSE HAZE?

Beachy Head mystery ‘chemical mist’ that left 150 in hospital with burning eyes and breathing difficulties may have been ‘toxic algae bloom’ or spill from passing ship


Around 150 people needed treatment for stinging eyes, sore throats and vomiting after the cloud descended on East Sussex

 People could be seen sitting on the beach yesterday as the bizarre mist blew in from the sea

Sade todettiin "valtavaksi", kun se iltapäivällä seisoi Seven Sistersin laaksojen kallioiden rannikolla.

Yli 100 ihmistä on hoidettu sairaalassa, kun kemikaalinen "sameus" laskeutui rannalla East Sussexin rantaviivalla .

now is this time of revelation... nyt on tämä aika ilmestyskirjassa
huomaa matteus 24 ja ilmestyskirja samankaltaisuus
29. Mutta kohta niiden päivien ahdistuksen jälkeen aurinko pimenee, eikä kuu anna valoansa, ja tähdet putoavat taivaalta, ja taivaitten voimat järkkyvät. 
30. Ja silloin Ihmisen Pojan merkki näkyy taivaalla, ja silloin kaikki maan sukukunnat parkuvat; ja he näkevät Ihmisen Pojan tulevan taivaan pilvien päällä suurella voimalla ja kirkkaudella. 
ilmestyskirja 12 luku...
1. Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä. 
2. Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää. 
3. Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso: suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, ja sen päissä seitsemän kruunua; 
4. ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle. Ja lohikäärme seisoi synnyttämäisillään olevan vaimon edessä nielläkseen hänen lapsensa, kun hän sen synnyttäisi. 
5. Ja hän synnytti poikalapsen, joka on kaitseva kaikkia pakanakansoja rautaisella valtikalla; ja hänen lapsensa temmattiin Jumalan tykö ja hänen valtaistuimensa tykö. 


did you know that this revelation 15 sign is not yet !! but i have study and there is 2 teacher who say... there is exactly 1260 days from sign in heaven which is now 23.9.2017----1260 days---coming this sign revelation 15 if they are right but if we study bible it must be then those days of numbers because then is half time of Jakob trouble...
tiesitko tämäm ilmestykirjan 15 luku ei ole vielä mutta olen opiskellut ja on 2 opettajaa jotka sanovat tasan 1260 päivää joka on 3,5 vuotta ja tästä syyskuun 23.9.2017 JERUSALEMIN TAIVAALLE TULEVASTA SUURI MERKKI TAIVAALLA... ON TUO AIKA JA ILMESTYY VIHANMALJOINEEN ENKELIT 1.VIHANMALJA ANNETAAN PEDONMERKIN OTTAVILLE SIITÄ VAROITUS ÄLKÄÄ OTTAKO SITÄ !
 http://raamattu.fi/1933,38/Ilm.1.html

11. joka sanoi: "Kirjoita kirjaan, mitä näet, ja lähetä niille seitsemälle seurakunnalle, Efesoon ja Smyrnaan ja Pergamoon ja Tyatiraan ja Sardeeseen ja Filadelfiaan ja Laodikeaan". 
12. Ja minä käännyin katsomaan, mikä ääni minulle puhui; ja kääntyessäni minä näin seitsemän kultaista lampunjalkaa, 

19. Kirjoita siis, mitä olet nähnyt ja mikä nyt on ja mitä tämän jälkeen on tapahtuva. 
20. Niiden seitsemän tähden salaisuus, jotka näit minun oikeassa kädessäni, ja niiden seitsemän kultaisen lampunjalan salaisuus on tämä: ne seitsemän tähteä ovat niiden seitsemän seurakunnan enkelit, ja ne seitsemän lampunjalkaa ovat ne seitsemän seurakuntaa." 


TIESITKÖ, ETTÄ NÄMÄ 7 TÄHTEÄ MAANPÄÄLLÄ OLIVAT VÄHÄ-AASIAN ELI NYKYISEN TURKIN ALUEELLA OLI 7  SEURAKUNTAA JOTKA KYLLÄ AIVAN IHME JUTTU MUODOSTAVAT KUVION JOKA ON TÄSMÄLLEEN SAMANMUOTOINEN TAIVAASSA KUN VERTAA MAANPÄÄLLÄ OLEVIIN PAIKKAKUNTIIN.http://yesthattrue.blogspot.fi/2017/05/god-is-huge-jumala-on-valtava-dieu-est.html..

Did you know that 7 STARS IN A LOW EARTH OR ASIA present Turkish area was 7 of the churches BY ALL YES MIRACLE STORY form a pattern that is exactly the same shape HEAVEN WHEN COMPARISON TO ON EARTH localities




TAURUS ON SE HÄRÄN MERKIN ALUEELLA JOSSA ON 7 SISTERIÄ AIVAN NIINKUIN ENGLANNIN RANTAAN TULI 7 SISTERIN KALLIOLLE MYRKKYPILVI...JUMALA ARMAHDA MEITÄ JA ENGLANTIA..

 NÄITÄ TÄHTI RYKELMIÄ SIIS KUTSUTAAN 7 SISKOKSEKSI... EIKÖ OLE IHMEELLISTÄ ETTÄ NYT ESILLE TULI MYRKKYPILVI 7 SISKOSTEN KALLIOLLE UUTISISSA...? ONHAN SE ONHAN SE..MIETIN..
THEY CALLING THIS 7 CLUSTER OF PLEIADES 7 SISTERS YES BUT IS IT AMASING THAT COMING POISON CLOUD 7 SISTERS ROCKS JUST NOW IN NEWS..YES IT IS YES IT IS I AM THINKING...



http://raamattu.fi/1933,38/Aam.5.html

6. Etsikää Herraa, niin te saatte elää, ettei hän tulena tunkeutuisi Joosefin huoneeseen ja kuluttaisi sitä eikä olisi sammuttajaa Beetelillä - 
7. te, jotka muutatte oikeuden koiruohoksi ja vanhurskauden maahan kukistatte. 
8. Hän, joka on tehnyt Otavan ja Kalevanmiekan ja muuttaa synkeyden aamuksi ja pimentää päivän yöksi ja kutsuu kokoon meren vedet ja vuodattaa ne maan pinnalle - Herra on hänen nimensä, 


ON MYRSKYJÄ UUTISET JOTKA JÄÄVÄT VARJOON..
THERE IS STORM AND NEWS YOU DONT SEE...


The haze was described by a witness as “immense” as it loomed off the coast of the Seven Sisters chalk cliffs that afternoon.

Sade todettiin "valtavaksi", kun se iltapäivällä seisoi Seven Sistersin laaksojen kallioiden rannikolla.


Yli 100 ihmistä on hoidettu sairaalassa, kun kemikaalinen "sameus" laskeutui rannalla East Sussexin rantaviivalla .

Haze nähtiin Beachy Headin yli aiheuttaen evakuointia East Sussexin rannikolla.

Birling Gap, lähellä Seven Sisters kalkkikiviä, evakuoi hätäpalvelut, kun ihmiset valittivat hengitysvaikeuksista ja ärsytystä silmiin ja kurkkuihin noin sunnuntaihin noin viisitoista. Eastbournen yleisen sairaalan tiedottaja kertoi BBC: lle, että 133 henkilöä oli saanut hoitoa sunnuntaina.
Poliisi sanoi, että tuntematon "haze", joka tuli merestä, oli jättänyt ihmiset rannikolle Eastbourneista Birling Gapiin, joka tarvitsi apua. He varoitivat alueen ihmisiä pitämään ovet ja ikkunat kiinni.
East Sussex Healthcare NHS Trust sanoi: "Tiesimme, että vaarallinen pilvi siirtyy Birling Gapista Eastbournen alueelle aiemmin.
"Kuusi potilasta alun perin esitteli meille pieniä oireita. Kuten klo 22.30, tämä määrä on noussut yli 100 potilaalle, jota hoidamme meidät Eastbournen kaupungin yleisellä sairaalassa.
"Potilaillemme, joita hoidamme, koulutamme sairaalan henkilökuntaa puhdistamalla paikan päällä. Teemme yhteistyötä Itä-Sussexin kanssa palon ja pelastuksen kanssa, ja Secamb ja poliisi tukevat sitä paikan päällä. "
Itä-Sussexin palo- ja pelastuspalvelu sanoi, että "kemiallinen tapaus" oli meneillään.

The Unimaginable Story That is Becoming Real USKOMATON TARINA JOKA TULI TODEKSI..









 Story That is Becoming Real USKOMATON JOKA ON TULOSSA TODEKSI..

PS. EN ITSE
 OLE VOINUT KATSELLA WALKING DEAD OHJELMIA NE OVAT KUIN MIELTÄ VAILLA OLEVIA...IHMINEN ON HUKASSA..TÄMÄNKIN JOTENKIN KOETIN...
I CAN´T LOOK WALKING DEAD FILM NOT AT ALL THEY ARE SO GRAZY...SORRY

Amazing Balloon Discovery #1






THIS IS NEWS AND WHAT HAPPENS...GOOD TÄMÄ ON UUTISET JA MITÄ ON TAPAHTUNUT..

33 Years Ago, This Happened | 33 Years Before That, Something Else Did

33 VUOTTA SITTEN...TAPAHTUI ELOKUVAT...FLUNSSA AIHE...

2.33MIN
Enterthe5t4rz

China's Flu Kills 33% of Those Infected! US Anticipates Record Season

Kiinan influenssa tappaa 33 prosenttia tartunnan saaneista! USA ennakoi tallennettua kauden

Asian Lineage Avian Influenza A (H7N9) Virus


FINNAIR LENTÄÄ VIITEEN KOHTEESEEN KIINASSA USEITA KERTOJA VIIKOSSA

Finnairilla pääset helposti PekingiinChongqingiinGuangzhouhunShanghaihin ja Xi’aniinsuoraan Helsingistä. Lentoja liikennöidään useita kertoja viikossa – varaa lennot jo tänään!
Finnair has easy access to Beijing, Chongqing, Guangzhou, Shanghai and Xi'aniinsuori from Helsinki. Flights are operated several times a week - book flights today!


Psalm 91...A Prayer of Protection

Psalmi 91 ... Rukous suojelusta



You Raise Me Up SINÄ NOSTAT MEIDÄT YLÖS...



kiitos JEESUS , ETTÄ SAAMME TUNNUSTAA OLEVAN AVUTTOMAT PELASTAMAAN ITSEÄMME OLEMME PERIN SYNTISET, TUNNUSTAMME SINUN OLEVAN JUMALAN POIKA JA KYKENEVÄN ANTAMAAN SYNTINI ANTEEKSI..KIITOS ETTÄ OTAT IHMISEN JOKA PELKÄÄ VASTAAN JA ANNAT TURVAN HÄNELLE SYDÄMEEN NIINKUIN TEIT MINULLEKKIN..KIITOS JEESUS ETTÄ JAKSOIT TEHDÄ MITÄ TEIT PUOLESTAMME...YLISTÄN NIMEÄSI AINA JA IANKAIKEN...AAMEN

THIS 7 SISTER ROCK IS WARNING TO PEOPLE DONT TAKE BEAST SYSTEM NUMBER YOUR HAND OR HEAD... TÄMÄ 7 SISKOSTEN KALLIO ON VAROITUS IHMISILLE ÄLKÄÄ OTTAA PEDONMERKKI SYSTEEMIÄ KÄTEEN TAI OTSAAN..

ILMESTYSKIRJA 16
1. Ja minä kuulin suuren äänen temppelistä sanovan niille seitsemälle enkelille: "Menkää ja vuodattakaa ne seitsemän Jumalan vihan maljaa maan päälle". 
2. Ja ensimmäinen lähti ja vuodatti maljansa maan päälle; ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa. 



The Seven Bowls of God’s Wrath

16 Then I heard a loud voice from the temple saying to the seven angels, “Go, pour out the seven bowls of God’s wrath on the earth.”

The first angel went and poured out his bowl on the land, and ugly, festering sores broke out on the people who had the mark of the beast and worshiped its image


Les liens ci-dessus sont pour l'internet, je ne suis pas responsable de leur contenu!
yllä olevat linkit ovat etsitty internetistä ,en ole vastuussa niiden sisällöstä 

1 kommentti:

  1. we never know truth this poison maybe wartime chemical maybe strorm or something factory has problem or bad people everything is possible. Koskaaan emme tiedä totuutta voi olla meressä vielä sota-ajan kemikaaleja jotka puhkesivat voi olla myrskyn takia kaukaa tehdas tai sen varjolla pahat ihmiset joita riittää murhiin asti haluavat näin tehdä hullutuksiansa.

    VastaaPoista