maanantai 25. syyskuuta 2017

KUN TARVIT LOHDUTUSTA JUMALALLA ON ANTAA..MAILMAN MENO EI LOHDUTA WHEN YOU NEED TO BE comfort come IN THE GOD..THE WAY OF WORLD. NO COMFORT.



MARIA JA MARTTA..... KUUNTELEN RADIOTA....KUN JUMALA TULI TALOON... MARIA HALUSI KUUNNELLA...JEESUSTA... JEESUS SANOI MARIA VALITSI HYVÄN OSAN, SITÄ EI OTETA POIS....

HALUATHAN HYVÄN OSAN JUMALALTA.. SITÄ EI OTETA POIS MUTTA JOS TOUHUAT NIIN KUIN MINÄ , VÄLILLÄ OLEN KUIN MARTTA...SAATAN SANOA JEESUKSELLE ETKÖ SINÄ SANO MARIALLE ETTÄ HÄN TULISI AUTTAMAAN MINUA... JEESUS SANOO MARTTA, MARTTA TAI HENRY, HENRY SINÄ HUOLEHDIT MONINAISIA ASIOITA YKSI VAIN ON TARPEELLISTA...

NÄMÄ MAILMAN SOTASUUNNITELMAT TAI TIETO TAI LUULTU TIETO EI KETÄÄN LOHDUTA... EI RAKENNA...MAILMASSA TEHDÄÄN TYÖTÄ HOSUEN SINNE TÄNNE... KYLLÄ SE MARTTA USKOI JEESUKSEEN SANOIHAN HÄN JEESUKSELLE KUN LASARUS KUOLI JOS SINÄ JEESUS OLISIT OLLUT TÄÄLLÄ EI LASARUS OLISI KUOLLUT MARTTA USKOI JEESUKSEEN MUTTA ON ESIKUVA USKOVAISESTA JOKA TOUHUAA SITÄ JA TÄTÄ KUN PITÄISI RAUHOITTUA  OPPIMAAN JEESUKSELTA.

OPIN RADIOSTA... OLEN KUULLUT LISA SANDELIN HYVIÄ VIRSIÄ  SAIN POSITIIVISEN LATAUKSEN VAIKEAA ON OLLUT IHMISELLÄ JA SILTI KUIN SIMPUKAN PAINEESSA ON SYNTYNYT VIRSIÄ KUIN HELMIÄ...MUISTAN ULKOA MITÄ RADIOSSA KERROTAAN...LISA SAA LAPSENA KEUHKOTAUDIN HÄNET ERISTETÄÄN MUISTA LAPSISTA ISÄN TYÖHUONEESEEN, TÄMÄ ISÄ TULEE RAKKAAKSI LISALLE JA ISÄ RAKASTAA LISAA , LISA NÄKEE KUN ISÄ HUUHTOUTUU VETEEN JA HUKKUU, ÄITI JÄRKYTTYY MIELENSAIRASTUESSA TAPAHTUMASTA , LISA JOUTUU HOITAMAAN ÄITIÄNSÄ RADIOSSA KERROTAAN KUN LISA SAA 1 LAPSEN SE SYNTYY KUOLLEENA....TUOSSA ALHAALLA ON LISÄÄ LISA MIES VANGITAAN JA HÄN SEISOO HÄNENKIN RINNALLAAN.. MITEN IHMEESSÄ NAINEN JAKSOI ??? JEESUS TÄYTYY
OLLA AVAIN....

MARIA AND MARTTA ..... I LISTEN TO RADIO .... WHEN GOD STILL GETS ... MARIA WANT TO LISTEN GOD...
 ... JESUS ... JESUS WOULD LIKE MARIA SELECT A GOOD PART THAT YOU SHOULD NOT ...TAKEN AWAY...

PLEASE DO NOT WANT A GOOD PART OF GOD .. IT IS NOT TO BE TAKEN OFF BUT IF YOU doing as I do, I'M BETWEEN YOU MARTHA ... I might say JESUS Do not you SAY MARI SIGNS THAT HE SHOULD HELP ME ... JESUS SAYS, Martha, Martha, OR HENRY, HENRY thou art careful ONE IS MISCELLANEOUSLY REQUIRED ...


Kuvahaun tulos haulle VIRSI LINA SANDELL
Lina Sandell (oik. Carolina Wilhelmina Berg, os. Sandell18321903) oli ruotsalainen runoilija, kirjailija ja virsirunoilija. Sandell oli papin tytär ja häntä pidetään pohjoismaiden tuotteliaimpana hengellisten laulutekstien kirjoittajana.[1]
Sandellin kirjoittamia tunnettuja hengellisiä lauluja ovat muiden muassa "Päivä vain ja Hetki kerrallansa", "Joka aamu on armo uus", "Kun on turva Jumalassa".[2] Nykyisessä suomenkielisessä virsikirjassa on kuusi Sandellin kirjoittamaa virttä.[3]
Sandell on myös "pienestä neekerlapsesta Mustasta Saarasta" kertovan, aikanaan suositun ja Suomessa koko lähetystyöaatteen symboliksi tulleen pyhäkoululaulun "Ei taivahassa kuolon vaaraa" kirjoittaja.[4]
Lina Sandell oli ruotsalaisen laivuriliiton tärkein lauluntekijä. Korkein, todistettu ja siihen liittyvä hymnologi professori Peter Balslev-Clausen kertoo Lina Sandellista ja herätyslaulun historiasta
Lina Sandell (Karolina Wilhelmina Sandell-Berg) oli ruotsalaisen herätysliikkeen tärkein laulava runoilija. Hän oli peräisin pienimuotoisesta testiolosta, jolle on tunnusomaista herra Huthian hurskaus.
Hänen kirjanmerkkiään kiinnostivat isä, mutta hänen sukupuolensa vuoksi hän ei saanut muodollista muodollista koulutusta. 26-vuotias, hän menetti isänsä, kun hänet huuhdottiin yli laidan Vätternin myrskyssä Jönköpingistä Göteborgiin.
Kaksi vuotta myöhemmin hänen äitinsä kuoli, ja hän muutti Tukholmaan, josta hänestä tuli evankelisen Fosterlandin säätiön kirjallinen työntekijä.
Hän tuli pian tunnetuksi herätyslaulujen kirjoittajaksi, joka CO: n Roseniuksen ja Oscar Ahnlfeltin ansiosta tuli pian kuuluisaksi.
Vuonna 1867 hän meni naimisiin maan merkittävimmistä eläkeläisistä, poliitikoista ja tukkumyyjästä Carl Oluf Bergista. Hänen kauttaan hän tuli kosketuksiin Ruotsin johtavien piireiden kanssa.
Lina Sandellin runoilijalle on ominaista vahva kristitty ja inhimillinen sitoutuminen. Hänen tyylinsä on raamatullinen, emotionaalinen ja yksinkertainen. Yhdessä kiehtovien ja tarttuvien melodioiden kanssa heillä oli suosittu vaikutus, joka oli ainutlaatuinen ruotsalaisessa elpymisessä.
Tekstit olivat ilman kirjallista ja akateemista kunnianhimoa ja kukistettiin yksinkertaisella sekä korkealla että matalalla, positiivisella ja oppimalla.
Kiitos siitä, että Lina Sandellin elämässä ei ollut sallittuja uusia laulun kirjoja, hänen laulunsa eivät olleet laulun kirjoissa, ja siksi niitä voitiin vapaasti laulaa ilman, että heitä rasittivat virallinen virsi-kirjan vakavuus.
Lina Sandells kuuluisin laulu, joka on niin luottavainen vaarassa ( "tryggare ei voi vara"), kirjallinen kun hän oli 23 vuotta vanha, eli ennen isänsä kuoleman ja kodin ratkaisu. Se seuraa perinne kirjoitettu pappilassa puutarhassa kotona Fröderyd sellainen vaikutelma lintujen laulua ja illalla ja yöllä tähdet.
Laulu teki kirjailijansa kansainvälisesti. Se on ainoa Lina Sandellin kappaleista, joka on kirjoittanut Tanskan kansankirkon hymnakirjoihin. Tanskan Pocket Bookissa vuodesta 2002 lähtien se on numero 49.
"Vain yksi päivä, yksi hetki kerrallaan" ( "Blott yksi päivä, yksi ögonblick vuonna Sandersville"), vuodelta 1866, on kirjoitettu pohdintaa ääretön ajan innoittamana kellon loputon heiluri. Se on kuin "kukaan ei ole niin vaarallinen vaarassa", joka on erittäin biblikallisesti ankkuroitu, yksinkertainen ja elementaarinen ihminen ilmauksessaan. Kuten "Kukaan ei ole niin varma riski", "Vain yksi päivä", myös pitkälti hänen emotionaalisesti mieleen melodia, suuri suosittu vaikutus.
"Yksi päivä vain" ei saavuttanut Tanskan laulun kirjoja. Sama pätee myös illan lauluun "Laaja siunaussiivet", joka on edelleen yksi Ruotsin haudasta.
Lina Sandellin kappaleet ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja suosittuja. Ne tarjoavat paremmin kuin monet muut kappaleet ilmaista sekoitus suosittu ja porvarillisen herätys, joka on tyypillistä viimeisen puoliskon 19. luvulla. He kaipaavat Grundtvig ukkosen läpimurtoja ja Jakob Knudsens pelata vankka vitalismi, mutta toisaalta niin syvemmin Raamatun ja kansa juurtuneita kuin tulevaisuuden angloamerikkalaisen herätyksen kappaleita.
Lina Sandellin kappaleet ovat kotimaassaan hyvä esimerkki suositun herätyslaulun voimasta ja voimasta. He olivat suurin joukoin kirjattu herätyksen laulukirjoja ja laulettiin siinä määrin, että puoli pitkälle 20-luvulla ovat löytäneet sisällyttäminen Ruotsin valtion kirkon virallisia virsikirjat.
Ruotsin Psalmi-kirjassa 1986 on Lina Sandellin 14 laulua. Ajan paino ja silta ovat tehneet heille tunnustetun laulun, mutta jos luet, se ei ole vaikea jäljittää alkuperäistä tuoreutta ja hiljaista, mutta ei-intohimoista.



Carolina Sandell Berg: Songs from Tragedy

Psalm 46 declares, "God is my refuge, an ever present help in time of trouble." There was once a young Swedish woman who, like the Psalmist, learned early in life to trust in the Lord's strength each day to help her overcome her troubles and trials. Her name was Carolina Sandell Berg, and she was born on this day, October 3, l832. She grew up to become Sweden's most celebrated author of Gospel hymns, and wrote so many that she is often called "the Fanny Crosby of Sweden."*
Like many Christians, Carolina learned that when pain and tragedy strike, God may use that experience to deepen our faith. When she was 26, Carolina--or Lina (pronounced Lie-nah) as she liked to be called--experienced a tragedy which profoundly affected the course of her life. She was with her father, a Lutheran pastor, crossing a Swedish lake. Suddenly the ship lurched, and before her eyes, her father was thrown overboard and drowned. Lina had written hymns before, but now she poured out her broken heart in an endless stream of beautiful songs. Her hymns mightily influenced the revival that swept across Scandanavia after l850.
The words of Lina Berg's hymns were all the more popular because of the simple, beautiful melodies written for them, especially those of Oscar Ahnfelt who played his guitar and sang her hymns throughout Scandanavia. Lina Berg once said that Ahnfeld sang her songs "into the hearts of the people."
Even Jenny Lind, the world-famous concert vocalist, visited factories and sang Lina's beautiful hymns. In Matthew l2:34, Jesus said: "Out of the abundance of the heart, the mouth speaketh." Lina Sandell Berg's voice spoke more than 650 hymns from a heart filled abundantly with love for her Saviour. In one of them, "Day by Day," she had this to say:
"Day by day and with each passing moment,
Strength I find to meet my trials here;
Trusting in my Father's wise bestowment,
I've no cause for worry or for fear."

Vain yksi päivä: Lina Sandell ja hänen laulaja


Per Harling; kääntänyt Ingvild Røsok 
Kirja  Bokmål 2004 · Elämäkerta

Kirja käsittelee 14: ää Lina Sandellin virsioteistä ja liittää ne Carolina Wilhelmina Sandell Bergin tarinaan (1872-1903). Lina Sandell on kirjoittanut lauluja, kuten vain yksi päivä, kukaan ei ole niin vaarassa vaarassa ja laaja leveät siivet. Kirja yrittää selvittää, kuka on kuuluisan ja rakkaan virsien takana. Pappeuden tyttärestä sanotaan, että hän oli yksi Ruotsin vaikutusvaltaisimmista ammatillisista naisista ja usein vieraileva Tukholman kuninkaallisessa palatsissa. Hän oli lapsellinen myötätuntoinen ja uskollinen vaimo, joka seisoi miehensä puolelta, kun hänet vangittiin. Hänen laatijansa teki hänelle yhden johtavista päivien herätyksistä. Kirja sisältää lauluja tekstejä, joissa on muistiinpanoja. Jotkut kuvat mustavalkoisena. Kirjallisuusluettelo. Orig.tit: Yksi hetki kerrallaan Lina Sandell ja hänen laulunsa. Esimerkki: Ingvild Røsok. Ill 190 s. Ib.

Carolina Sandell Berg: Songs from Tragedy
Psalmi 46 julistaa: "Jumala on minun turvapaikka, joka on aina apua vaivaaikana". Oli kerran nuori ruotsalainen nainen, joka, kuten psalmisti, oppi varhain elämässä luottaa Herran voimaan joka päivä auttaakseen häntä voittamaan hänen ahdistelunsa ja koettelemuksensa. Hänen nimensä oli Carolina Sandell Berg, ja hän syntyi tänä päivänä, lokakuu 3, 1832. Hän kasvoi Ruotsin kuuluisimpana evankeliumin laulujen kirjoittajana ja kirjoitti niin monta, että hänet kutsutaan usein "Ruotsin Fanny Crosbyksi". *
Kuten monet kristityt , Carolina oppi, että kun kipu ja tragedia lakko, Jumala voi käyttää tätä kokemusta syventääkseen uskoamme. Kun hän oli 26-vuotias, Carolina - tai Lina (lausuttu Lie-nah), jota hän halusi kutsua - koki tragedian, joka vaikutti syvästi hänen elämänsä kulkuun. Hän oli isänsä kanssa, luterilaisen pastorin, joka kulkee ruotsalaisen järven yli. Yhtäkkiä alus kohosi, ja hänen silmänsä edessä isänsä heitettiin yli laidan ja hukkui. Lina oli ennen kirjoittanut virsiä, mutta nyt hän vuodatti katseensa sydämen loputtomaan kauniisiin kappaleisiin. Hänen laulunsa vaikuttivat voimakkaasti Skandinaviassa 1800-luvun jälkeiseen herätykseen.
Lina Bergin laulujen sanat olivat suosittuja niille yksinkertaisille, kauniille melodioille, erityisesti Oscar Ahnfeltille, jotka soittivat kitaransa ja laulivat laulujaan Skandinaviassa. Lina Berg kertoi kerran, että Ahnfeld lauloi kappaleet "ihmisten sydämiin".
Myös Jenny Lind, maailmankuulu konsertti-laulaja, vieraili tehtaissa ja lauloi Linan kauniita lauluja. Matteus 14: 34: ssa Jeesus sanoi: "Sydämen runsaudesta suu puhuu." Lina Sandell Bergin ääni puhui yli 650 laulua sydämestä, joka oli runsaasti rakastunut Vapahtajaan. Yhdessä niistä "päivästä päivästä" hänellä oli tämä sanomalla:


Mauno Kuusisto- Päivä vain (ja hetki kerrallansa)san. Lina Sandell

11.11-16 Kultakämmen Virsi 397. Kun on 

11.11-16 Kultakämmen Virsi 397. Kun on turva Jumalassa. SANAT ORD LISA SANDELL..





LAULOI HENNON NAISEN TEKEMIÄ LAULUJA...OIKEIN !!! HEIKOISSA JUMALAKIN ON VÄKEVÄMPI... 


Les liens ci-dessus sont pour l'internet, je ne suis pas responsable de leur contenu!
yllä olevat linkit ovat etsitty internetistä ,en ole vastuussa niiden sisällöstä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti