keskiviikko 24. elokuuta 2016

NAINEN USKALTAA ENNUSTAA STALININ KUOLEMAN PÄIVÄN SEN SANOMINEN VIE VANKILAAN , OLIKO VANHA MUORI NOIN PELJÄTTÄVÄ ?

    yesthattrue.blogspot.fi    

Tämä nainen aloittaa elämänsä erittäin vaikeasti, äiti kärsii komplikaatioista ja tapana on ettei anneta nimeä ennenkuin lapsi varmasti synnytyksessä selviää kätilö meni ulos kadulle kun lapsi parkaisi yhden kerran ja kysyi mikä nimi annetaan tuli vastauksena MUUKALAINEN !  Andromaha ( Andromache )  Ei  se on liian kreikkalainen, sitä ei hyväksytty , toinen nimi ehdotettiin sekin oli kreikkalainen, huomio tämä on ottomaanien valtakunnan aikaa jota eletään suosittu oli  tämä toinen nimi
ja se nimi oli tämä vangelia joka tulee Evankelos nimestä. (Jos sanoisin itse
tästä kaikesta sanon näin MUUKALAINEN SANANSAATTAJA YHDISTÄEN KAIKEN KUIN     

                       SYNTYMÄNIMISTÄÄN YHDISTÄEN                .

Vanga (bulg. Ванга) (oikealta nimeltään Vangelia Pandeva Dimitrova.
Evangelos ( kreikkalainen : Ευάγγελος tai Εὐάγγελος in polytonic ortografia ) on yleinen kreikkalainen mies nimeä. [1] ( εὐ- "hyvä" + ἄγγελος "messenger, enkeli").
Word / nimiKreikka
merkityssanansaattaja, joka tuo hyviä uutisia
AlkuperäalueKreikka

Vaihtoehdot edit ]

  • Vangelis, Vangos (Gr. Βαγγέλης , Βάγγος ), yleisin lyhenteiden tämän nimen
  • Evangelia (Gr. Ευαγγελία ), naisten variantti
syntyi 31. tammikuuta 1911 –  kuoli 11. elokuuta 1996) oli bulgarialainen selvänäkijä.Kun kuuntelen hänen itsensä kertomana 3 jaksoa englanninkielelle käännettyä Jumala sanoi minulle eräässäkin tilanteessa.
Kansalaisuusottomaani (1911–1913)
bulgarialainen (1913–1919)
serbialainen/jugoslaavi (1919–1941)
bulgaari (1941–1996)
Ammattiennustaja

 Hän syntyi vuonna 1911 pienessä Strumican kaupungissa tässä Makedonian karttaa... oikea alalaita on Strumica. Hänestä on sanottu näinkin Makedonian viimeinen Naisprofeetta.
Ottomaanien valtakunnassa köyhään talonpoikaisperheeseen. Suurimman osan elämästään hän asui Petritšinkaupungissa Bulgariassa kolmen valtion rajojen risteyskohdassa. Vanga sokeutui 12-vuotiaana pyörremyrskyn riepotellessa häntä. TÄSSÄ HÄN NUORENA...MIEHENSÄ KANSSA
ON MUUTEN OLOHUONEEN SEINÄLLÄ KUVA 
N6gjR


BEST IF YOU LISTENING YOURSELF HIM I PUT SOME VIDEOS WHERE TELLS HIMSELF.
PARAS ON KUN KUUNTELET ITSE MITEN VANGA KERTOO ASIOISTA MITÄ TAPAHTUI..

Toisen mailman sodan aikoihin...
30-vuotiaana hän alkoi ennustaa ihmisille heidän kadonneiden sukulaistensa olinpaikkoja. Hänen ensimmäisiä kuuluisia vieraita oli Bulgarian kuningas Boris III. MM. Venäjältä on vieraillut  mielenkiintoista on kuulla hänen itsensä kertomana kertoo  16 min 15 sek Sota alkaa huomenna.. vaimon sisko alkoi puhua oli hullu nainen (SAVA) nyt sinä olet hullu nainen. Näin kaikki alkoi... ( toisessa mailmansodassa näin ymmärrän tulee naapuri tulee hädässä  missä mieheni on ? vanga sanoi tulee keski yöllä ! mies tuli vartin yli puolenyön ja oli hätä kysyi polvihousuja ettei saksalaiset pidätä pitävät nuorena. No pidättivät.. taas kysymään Vangalta ja kyllä Jumala ilmaisee sinulle kerro Missä Ivan on ?  VANGA SANOI. GEVGELIISSÄ = PAIKKAKUNTA MAKEDONIASSA https://en.wikipedia.org/wiki/Gevgelija TÄMÄ 18 MINUUTIN KOHDALLA KUN MIES TULI KOTIA KYSYIVÄT MISSÄ OLIT ? GEVGELIISSÄ NO PERHE KERTOI VANGA JO KERTOI MEILLE MISSÄ SINÄ OLIT ! MITEN VANGA SEN TIESI MIES IHMETTELI ! SEURAAVANA PÄIVÄNÄ HIENO MIES KUOLI ! JA NIIN JATKUI TUHANSIA  PÄÄSSÄNI ! NIIN SE KAIKKI JATKUI VANGA KERTOO ELÄMÄSTÄÄN. TÄMÄ ON MINUN TARINA ... MINUN TÄYTYI PIILOUTUA OIKEIN ULLAKOLLEKKIN NÄLKÄISENÄ JA JANOISENA OLIN LAIHA KUIN OLKI EN VOINUT SILTI MENNÄ NEULANSILMÄN LÄPI. IHMISET TULIVAT KYSELEMÄÄN KUNNES TULI MIES KYSYMÄÄN SILLOIN IKONI SANOI TULEVA MIEHESI ON TULOSSA. MIES KYSELI SILLOIN VELJESTÄÄN TÄSTÄ TULI VANGAN AVIOMIES..
VANGA DIED 1996 


Vanga usein ohjasi ihmiset parantajille tai lääkäreille, jotka voisivat auttaa heitä ja usein Vanga ei tuntenut parantajia nimeltä, vaan viittasi heihin seuraavasti: ”Eräässä kaupungissa elää sellainen mies, joka voi sinua auttaa”.
KUN luet vangan tarinaa voit aistia kuin tarkoituksen sille, että on vastatuulta elämässä jotta hänen juurensa menisi luottamuksessa Jumalaan syviin vesiin, niinpä ei ole outoa siinä kehyksessä, että kun hän meni naimisiin  1942 se kesti vain 20 vuotta 1962 kuoli Vangan aviopuoliso. 
HÄNEN isänsä oli mies  https://en.wikipedia.org/wiki/Internal_Macedonian_Revolutionary_Organization
mies kuului makedonian vapautusarmeijaan kun kapina epäonnistui ottomaanit tuhosi noin 100 kylää.
Aviopuoliso (t)Dimitar Gushterov, 
(m. 1942-1962; kuolema 
Vuonna 1967 Vangasta tehtiin valtion virkamies. Siitä hetkestä hän alkoi saada virallista palkkaa 200 levaa kuukaudessa. Vierailu hänen luonaan maksoi sosialististen maiden kansalaisille 10 levaa ja länsimaiden kansalaisille 50 dollaria. Tähän asti Vanga otti vastaan ihmisiä ilmaiseksi, ehkä pientä lahjaa vastaan.
Vangan keräämien varojen ansiosta Rupiten kylään rakennettiin kirkko vuonna 1994.
kuoli 11. elokuuta 1996 nykyisessä Bulgariassa v.1996.
mistä TÄMÄ SOKEA NAINEN ON PUHUNUT.....16 VUOTIAANA HÄN KERTOI TAI KUIN PYSTYI KERTOMAAN MINNE OLI VARASTETUT LAMPAAT PIILOTETTU OLI KULUNUT 4 VUOTTA DRAMAATTISESTA SOKEUTUMISESTA. MITEN SE TAPAHTUI ? TULI TORNADO PYÖRRE JOKA HEITTI TYTÖN KAUAS JA SILMÄT OLIVAT TÄYNNÄ PÖLYÄ JA HIEKKAA ,TULI VERTAKIN HÄN SOKEUTUI...
  • Hän ennusti, että hänen veljensä, Vasil kuolisi vuotiaana 23.
  • Neuvostoliiton Hajoamisen

  • Kuoleman prinsessa Dianan.
  • Tšernobylin onnettomuuden.
Kuvahaun tulos haulle baba vanga picture tsernobyl
  • Boris Jeltsinin vaalivoiton.

  • Päivän jona  Stalinin kuoli.
TÄSTÄ ENNUSTUKSESTA VANGELIS JOUTUI VANKILAAN ! nyt eletään jo aikaa jolloin Bulgaria oli Venäjän vaikutuspiirissä ,käsky vain ja vuodeksi vankilaan kun uhmasi ennustamalla STALININ KUOLEMAN PÄIVÄN.
Uskaltaa ennustaa Stalinin kuoleman, hänet vangittiin, mutta sen jälkeen vain vuonna hänet vapautettiin pidätettynä, koska Neuvostoliiton johtaja todella kuoli. 
Kuvahaun tulos haulle
LIEKÖ STALININ ENNUSTUS VAIKUTTANUT SILLÄ LUIN VANGAN LUONA KÄYNEEN MM. LEONID BRESNEVIN HÄNEN TYKÖNÄÄN SEN JÄLKEEN.
  • World Trade Centerin katastrofi.
Kuvahaun tulos haulle
  • Venäjän Kursk katastrofi.
Kuvahaun tulos haulle BABA VANGA AND KURSK PICTUREKuvahaun tulos haulle BABA VANGA AND KURSK PICTURE

HURJAA ON NÄHNYT... MUTTA
ENTÄPÄ AMERIKKA ? TIESITKÖ TÄMÄ NAINEN SANOO 44 ON MUSTA PRESIDENTTI ON OLEVA VIIMEINEN ? NYT ON SIIS PRESIDENTINVAALIT TAPAHTUUKO JOTAIN DRAMAATTISTA PIAN SILLÄ AIKAA ON VAIN VÄHÄN? (obama on 44 presidentti)=samoin kuin ISRAELISSA AIKANAAN OLI.


JOS AMERIKKA SAA HUONOT ARVIOT EUROOPPA SAA AIVAN  HIRVEÄN KOHTALON MIKÄ VANGAN ENNUSTUS ALKAA NOUSTA !

MINÄ EN SANO ENÄÄ SITÄ
ÄÄNEEN JOUDUT ETSIMÄÄN JOS HALUAT TIETÄÄ MITÄ EUROOPALLE TAPAHTUISI ?


profetian ja uutisten tarjonta alkavat vasta toisiaan peloittavasti...
TÄSSÄ UUTINEN SAKSASTA ihmisten olisi varattava 10 päivän ruuat ja vedet varmuudeksi. Älä siis ihmettele jos eräs perhe kysyi turvapaikkaa venäjältä kun koki saksassa elämän jo turvattomaksi.
Elintarvikkeiden varastoimista koskevassa kohdassa todetaan, että saksalaisten tulisi varastoida vettä viiden ja ruokaa kymmenen päivän tarpeiksi sotilaallisen hyökkäyksen tai luonnonkatastrofin kaltaisten kriisien varalle.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016082322212468_ul.shtml
Raskaasti aseistautunut, naamioitunut mies linnoittautui elokuvateatteriin Saksan Viernheimissa lähellä Frankfurtia. Viranomaisten mukaan mies tunkeutui elokuvateatteriin noin kello 15 paikallista aikaa ja useat ihmiset joutuivat ampujan kanssa samoihin tiloihin.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201606230173745_ul.shtml
Ei tarvitse kuin lukea uutis Pariisin turismi alkaa laskea ei ole rahaa , on ollut terrorismia.Ikävää on se Euroopan tuloerojen kasvu johtuu politiikkaa
viety tiettyyn suuntaa jos jotkut hämmentää välissä on soppa valmis...


SITTEN SHOKKI UUTINEN RUOTSISTA...
Ruotsalainen lakimies Henning Witte väittää tietävänsä sisäpiirin tietoja siitä, että Jihadin olisi tarkoitus alkaa Euroopassa syyskuussa 2016.Tiedot oli peräisin Saksan tiedustelupalvelulta, jonka Witten tuttava oli kuullut Saksan turvallisuuspalvelun kontaktiensa kautta.
http://nwohavaintoja.blogspot.fi/  kiitos Teemu uutisesta.TUOSSA  LINKKISI. 

postitin 2 asiaa Planeettojen menon aikavälillä 22.2.-4.9.2016 
erikoisiin maahan vetovoimia aiheuttaviin tiloihin sekä samalle jaksolle
10 päivän atlantin satelliitti myrskykehityksen.
https://plus.google.com/113133309618008512415/posts

-http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016082422216020_ul.shtml uutinen tänään..6,2 magnitudin järistys alkoi keskiviikkoaamuna puoli neljältä paikallista aikaa lähellä Perugian kaupunkia.
italiassa jo yksi kylä puolet romahti maanjäristyksessä pahin ajanjakso 27-29.8.2016 on siis vasta tulossa.


mikä olisi Vangeloksen kirje minulle ? ja sinulle en tiedä se voisi olla jotain tälläistäkin ?

Kuvahaun tulos haulle kuva kirjekuoresta           

i dont know why ? en tiedä miksi mutta laitan tämän sinulle ! luulen tietäväni miksi !  etkö muista Pietaria Kukko lauloi ja Pietari mietti mielessään Jeesus on totta Jeesus on Herra Muistakaamme aina
kukon laulun kuulet älä kiellä Jeesustasi.Kukko on kuin Profeetta eläinten
joukossa. Se muistuttaa meitä aina...taisi olla vanga myös...

                    Kukko Kiekuu    rooster crows


   BIBLE ---RAAMATTU--DIE BIBEL---A BIBLIA---БИБЛИ--LA BIBLE

30. Ja veisattuaan kiitosvirren he lähtivät Öljymäelle. 
31. Silloin Jeesus sanoi heille: "Tänä yönä te kaikki loukkaannutte minuun; sillä kirjoitettu on: 'Minä lyön paimenta, ja lauman lampaat hajotetaan'. 
32. Mutta ylösnoustuani minä menen teidän edellänne Galileaan." 
33. Niin Pietari vastasi ja sanoi hänelle: "Vaikka kaikki loukkaantuisivat sinuun, niin minä en koskaan loukkaannu". 
34. Jeesus sanoi hänelle: "Totisesti minä sanon sinulle: tänä yönä, ennenkuin kukko laulaa, sinä kolmesti minut kiellät". 
35. Pietari sanoi hänelle: "Vaikka minun pitäisi kuolla sinun kanssasi, en sittenkään minä sinua kiellä". Samoin sanoivat myös kaikki muut opetuslapset. 
36. Sitten Jeesus tuli heidän kanssaan Getsemane nimiselle maatilalle; ja hän sanoi opetuslapsillensa: "Istukaa tässä, sillä aikaa kuin minä menen ja rukoilen tuolla". 
68. ja sanoivat: "Profetoi meille, Kristus, kuka se on, joka sinua löi". 
69. Mutta Pietari istui ulkopuolella esipihassa. Ja hänen luoksensa tuli muuan palvelijatar ja sanoi: "Sinäkin olit Jeesuksen, galilealaisen, seurassa". 
70. Mutta hän kielsi kaikkien kuullen ja sanoi: "En ymmärrä, mitä sanot". 
71. Ja kun hän oli mennyt ulos portille, näki hänet toinen nainen ja sanoi sielläoleville: "Tämäkin oli Jeesuksen, Nasaretilaisen, seurassa"
72. Ja taas hän kielsi valalla vannoen: "En tunne sitä miestä". 
73. Vähän sen jälkeen tulivat ne, jotka siinä seisoivat, ja sanoivat Pietarille: "Totisesti, sinä myös olet yksi heistä, sillä kielimurteesikin ilmaisee sinut". 
74. Silloin hän rupesi sadattelemaan ja vannomaan: "En tunne sitä miestä". Ja samassa lauloi kukko. 



75. Niin Pietari muisti Jeesuksen sanat, jotka hän oli sanonut: "Ennenkuin kukko laulaa, sinä kolmesti minut kiellät". Ja hän meni ulos ja itki katkerasti.

YLÖSNOUSEMUS JA AAMU KOITTAA PIAN ...MIKSI KIELLÄT KRISTUKSEN KERRO MINULLE JOIDENKIN FIKSUJEN IHMISTEN TÄHDENKÖ...LOPETA HETI SELLAISET PUHEET. MUISTA PIETARIA JEESUS OTTI HÄNET VASTAAN VAIKKA PIETARI KIELSI HÄNET... TEE SIIS SAMOIN JOS OLET KIELTÄNYT HÄNET KUKA IKINÄ OLETKIN VAIKKA MUSLIMI...
SILLÄ KUKKO LAULAA PIAN JA SILLOIN KATSOTAAN MITEN OLET JEESUKSEEN KRISTUKSEEN VAPAHTAJAASI SUHTAUTUNUT KUKON LAULU KOETELKOON SINUTKIN.


                            

IF YOU WANT TO LISTEN MORE THIS WOMAN HERE VAATII SEURAAVASSA JAKSOSSA PAPPIA KUN TYKÖNÄÄN KÄY SATOJA
VOISIVAT KÄYDÄ KIRKOSSA JA KÄYDÄ SITTEN MYÖS.

Baba Vanga 2003 - 2015, sous titre Anglais - English subtitle (non Français) part 3/4

PAPIT KUULEE KUINKA JEESUS AJOI MARKKINAT POIS HUONEESTAAN VANGA HURJANA. 11MIN KOHDALLA ENNEN JO AVATAAN KIRKKO MUTTA KAUNIS ON KOHTA KUN VANGA SAA LAPSEN PAPILTA JA SANOO AMEN, AMEN  


Baba Vanga 2003 - 2015, sous titre Anglais - English subtitle (non Français) part 4/4

                             PAPIT KUULEE KUINKA JEESUS AJOI MARKKINAT POIS HUONEESTAAN VANGA HURJANA. 11MIN KOHDALLA ENNEN JO AVATAAN KIRKKO MUTTA KAUNIS ON KOHTA KUN VANGA SAA LAPSEN PAPILTA JA SANOO AMEN, AMEN  12 MINUUTIN KOHTA VANGA ON SAIRAALASSA SANOO VARAUTUKAA MINÄ MENEN YLÖS.
http://tttooit.blogspot.fi/2016/02/katso-syntymavuotesi-ja-speciaali.html



Les liens ci-dessus sont pour l'internet, je ne suis pas responsable de leur contenu!
yllä olevat linkit ovat etsitty internetistä ,en ole vastuussa niiden sisällöstä !

1 kommentti:

  1. eräs amerikan presidentti on ollut kahteen eri otteeseen presidentti vaikka trump on numero 45 voi myös hänestä ajatella koska yksi oli 2 kertaa hän on 44 eri henkilö presidenttinä järjestysnumeroltaan kuitenkin nyt tuo 45.

    VastaaPoista