lauantai 5. elokuuta 2017

TÖRMÄÄKÖ JUPITER PLANEETTA NIBURUUN ? VAI MIKÄ AIHEUTTAA VUONNA 2017-18 KATASTROFIN ? PLANET JUPITER clashes NIBIRU ? OR WHAT CAUSES IN 2017-18 DISASTER?


Kuvahaun tulos haulle revelation 12 picture woman in heaven

JOS REHELLINEN OLEN PERRY STONEN OPETUS TOI HIEMAN OUDONKIN TUNTEEN , EMME VOI TUUDITTAUTUA AIKAA on MITEN PALJON VAIN, EI OLE,  JA TULI TUNNE JOS AHDISTUKSEN PAHIMMAT EI OLE VIELÄ NIIN NEHÄN ON SITTEN TULOSSA SIIS OPETUS TÄLLÄ KERTAA JOPA AHDISTI
 KOSKA TÄMÄ NAINEN TAIVAALLA ILM 12 MERKKI TAIVAALLA ON SELKEÄÄKIN SELVEMPI, MUTTA SEN VAIKUTUKSEN SAIN TAITAA ALKAA NOPEA HYVIN INTENSIIVINEN JAKSO TÄSTÄ MERKISTÄ JA SE TUO ENNENKUULUMATTOMAN VAIKEAN AJAN ETEEMME. JA VOI OLLA EIHÄN ILM 12:5 JAE SANOTA KOSKA SE YLÖSTEMPAUS TAPAHTUU ,VAIKKA SE TAPAHTUU PIAN..ÄLKÄÄMME KATKEROITUKO HUONO AIKA ALKAA ...

 signs in heaven all kind ...  merkkejä on monenkaltaisia taivaalla



7 merkkinä myös taivaalla lopun ajassa pistä merkille sijainti sama maassa
7 cruchc sign in heaven end of time look same in earth location

7 seurakuntaa 7 crurch in history finish pastor historiassa...http://www.joukokoistinen.fi/raamattuluennot/lopunajat-raamatun-ilmoituksessa/20-ilmestyskirjan-seitseman-seurakuntaa
meet pastor page
 http://www.joukokoistinen.fi/raamattuluennot/lopunajat-raamatun-ilmoituksessa


 2017 on erikoinen vuosi merkeistä pienimpiä on auringon pimennys läpi amerikan.. 1 mailmansodan  enteenä euroopan läpi meni samanlainen.



Kuvahaun tulos haulle revelation 12 picture woman in heaven

Johanneksen ilmestyskirja 12 .. suomalaiset ja seurakunta onko vaikeaa enää tajuta jos 23.9.2017 tulee kuvattu merkki taivaalle missä kohtaan olemme ilmestyskirjassa ja ajassa ?
 niin vähän kukaan pitää esillä tätä.

ilmestyskirja 12 luku 1 jae
1. Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä. 

Kuvahaun tulos haulle revelation 12 picture woman in heaven
tuossa on Raamatun sana se profeetallinen sen verran on odotus kova tiedätkö että tuohon syyskuun vaihteeseen Juutalainen vuosi vaihtuu ja on se niin sanotun pasuunan soiton merkki jolloin uudenkuun aikana pitää soittaa...pasunaa onko nyt se aika kun lähtee viimeisen pasuunan aikana seurakunta.. onhan näin kirjoitettu vai vieläkö ,morsian odottaa.. pitääkö noiden ahdistusten tuleman eteemme rukoilkaatte siis saadaksenne voimaa paeta kaikkea sitä. 
1 kor 15
51. Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme, 
52. yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme. 
53. Sillä tämän katoavaisen pitää pukeutuman katoamattomuuteen, ja tämän kuolevaisen pitää pukeutuman kuolemattomuuteen. 
54. Mutta kun tämä katoavainen pukeutuu katoamattomuuteen ja tämä kuolevainen pukeutuu kuolemattomuuteen, silloin toteutuu se sana, joka on kirjoitettu: "Kuolema on nielty ja voitto saatu". 


ilmestyskirja 12 luku 2-4 luvut
2. Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää. 
3. Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso: suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä ja kymmenen sarvea, ja sen päissä seitsemän kruunua; 
4. ja sen pyrstö pyyhkäisi pois kolmannen osan taivaan tähtiä ja heitti ne maan päälle. Ja lohikäärme seisoi synnyttämäisillään olevan vaimon edessä nielläkseen hänen lapsensa, kun hän sen synnyttäisi. 

Aiheeseen liittyvä kuvaKuvahaun tulos haulle revelation 12 picture dragon in heaven


JUURI TÄHÄN KOHTAAN LAITAN VIDEON SILLÄ MITÄ SILLOIN TAPAHTUU KUN 3 OSA TAIVAAN TÄHTIÄ HEITETÄÄN MAAN PÄÄLLE TÖRMÄÄKÖ JUPITER JA NIBURU(7X) PLANEETTA ONKOSEN MUKANA ON MONIA  KUITA ? NIINKUIN JOTKUT KERTOVAT OLEVAN
NIBURULLA OLEVAN SIINÄ MEILLE MIETTIMISTÄ !
MUTTA MINÄ OLEN YMMÄRTÄNYT,  LOKAKUULLE TÄMÄN TOISEN MERKIN...  JÄLLEEN SYYTÄ OTTAA PAPPI MUKAAN JOUKO KOISTINEN OTAN VAIN LINKIN VOIT TUTUSTUA HÄNEN SIVUUN TÄSSÄ ESITETÄÄN MILLAINEN HISTORIASSA ON 7 PÄINEN MAILMANVALLAN PETO KIITOS JOUKO...http://www.joukokoistinen.fi/raamattuluennot/lopunajat-raamatun-ilmoituksessa/23-seitseman-maailmanvaltaa
TARVITSEMME KAIKEN YMMÄRRYKSEN JA SILTI HEITTÄYDYMME JEESUKSEN JALKOIHIN PSALMI 27:5 LUPAA JUMALA PIILOTTAA MEIDÄT MAJAANSA PAHANA PÄIVÄNÄ.



                                             same video http://oclip.net/play-video-quot-planet-x-12th-june-2017-nibiru-collided-with-jupiter-20_ocl_dSgV3JpOGE.html

ja tässä 5 luvussa on JUMALAN SEURANKUNNAN YLÖSTEMPAUS TIEDOKSI VAIN KAIKILLE...

5. Ja hän synnytti poikalapsen, joka on kaitseva kaikkia pakanakansoja rautaisella valtikalla; ja hänen lapsensa temmattiin Jumalan tykö ja hänen valtaistuimensa tykö. 
6. Ja vaimo pakeni erämaahan, jossa hänellä oli Jumalan valmistama paikka, että häntä elätettäisiin siellä tuhat kaksisataa kuusikymmentä päivää. 
7. Ja syttyi sota taivaassa: Miikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikäärmettä vastaan; ja lohikäärme ja hänen enkelinsä sotivat, 
8. mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa. 
9. Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa. 
10. Ja minä kuulin suuren äänen taivaassa sanovan: "Nyt on tullut pelastus ja voima ja meidän Jumalamme valtakunta ja hänen Voideltunsa valta, sillä meidän veljiemme syyttäjä, joka yöt ja päivät syytti heitä meidän Jumalamme edessä, on heitetty ulos. 




hurjaa kuvaa aurinko on eri suunnassa planeetta iso kuin mikä...kesäkuu 2017

kivet huutaa kun Jumalan omat on hiljaa..elokuvissa jatkuvasti tämä   23... 
                          Sept 22/23 Hidden message in the movies
                  if you want humor look simsoms... i dont do now that....                      

  täällä mielenkiintoisia juttua  


Ovatko näiden v. 2017 maailmanjohtajien nimet profeetallisia? tutustu reino SAVOLAN BLOGIIN KIRJOITTAJA ALLA NÄISSÄ ON SIRKKU..KIITOS TEILLE TUTUSTUKAA SIVUUN..

Gentilioni - Trump - Emmanuel                     

7-luvut Trumpilla ja Emmanuel Macronilla

suosittelen tämän katsomista....


http://www.reinosav.net/nummers.html


http://wmcgrew.blogspot.fi/2014/11/dumitru-duduman-russian-invasion-of.html
                     
Schauen Sie Ihr GEBURTSTAGE dieser speziellen BIBEL-VERS ist für Sie ..
ПОСМОТРИТЕ ВАШИ ДНИ РОЖДЕНИЯ ЭТО СПЕЦИАЛЬНАЯ БИБЛИИ СТИХ ДЛЯ ВАС ..
Poursuivez votre lecture ANNIVERSAIRES EST VERSE BIBLE SPÉCIAL POUR VOUS ..
LOOK YOUR BIRHDAYS THIS IS SPECIAL BIBLE VERSE FOR YOU..                             
http://tttooit.blogspot.fi/2016/02/katso-syntymavuotesi-ja-speciaali.htmla HERE..

Les liens ci-dessus sont pour l'internet, je ne suis pas responsable de leur contenu!
yllä olevat linkit ovat etsitty internetistä ,en ole vastuussa niiden sisällöstä 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti