tiistai 26. huhtikuuta 2016

SUOMEN SUURIN KYLÄ KAUPPA FINLANDS BIGGEST VILLAGE STORY, LUCKYROAD 7 ,63610 LUCKY

Kyläkaupan vartijoiden ansiosta asiakas selvisi sydänkohtauksesta hengissä

ADDRESS Veljekset Keskinen Oy | Onnentie 7 | 63610 Tuuri | kylakauppa@tuuri.fi
REAL ADRESS BROTHERS KESKINEN OY  LUCKYROAD 7      63610  LUCKY    VILLAGESHOP@CKYROAD 7                    63610 LUCKY

 kylakauppa1


G4S:n vartijat pelastivat 69-vuotiaan miehen varmalta kuolemalta defibrillaattorilla. Se on lähinnä elokuvista tuttu "sähköshokkilaite", joka lähettää voimakkaan lyhytaikaisen sähköimpulssin potilaan sydämen seudulle ja pysäyttää sydämen hetkiseksi, jonka jälkeen toivotaan normaalin sinussolmukkeen tahdin käynnistyvän.
Viime lauantaina hieman ennen klo 13 mieshenkilö sai vakavan sydänkohtauksen Kyläkaupan neuvonnan aulatilassa. Neuvonnan työntekijä hälytti välittömästi vartijat ja he olivat paikalla alle puolessatoista minuutissa. Todettuaan sydänkohtauksen he antoivat sähköiskun defibrillaattorilla. Ensimmäisen iskun jälkeen miehen sydän käynnistyi pariksi minuutiksi, mutta pysähtyi jälleen. Toisen sähköiskun jälkeen sydän käynnistyi ja hän selvisi täpärästi. Ambulanssiporukka saapui paikalle kymmenessä minuutissa. Potilas siirrettiin ambulanssiin matkalle kohti Tampereen sairaalaa noin puoli tuntia kohtauksesta.
 Vartijat kuvailevat olotilaansa seuraavasti: "Tosi hyvä fiilis! Pelastimme ihmishengen."
Kyläkauppias Vesa Keskinen on huojentunut onnellisesta lopusta. -Olen todella onnellinen, että mies selvisi hengissä. Tämä oli jo toinen kerta muutaman vuoden sisällä, kun kyseinen laite pelasti ihmishengen. Ensimmäinen sydänkohtauksen saanut oli varastomieheni ja myös silloin henkilökunta ja vartijat toimivat ripeästi, kertoo Keskinen.
OLI MAANANTAI PÄIVÄ ----IT WAS MONDAY MORNING... WARNING ?

Melanie Fiona - Monday Morning | lyrics | male version |

Varastomiehen tarinan voi katsoa youtubesta laittamalla hakuun "Mikan tarina". Linkki videoon

                    Mikan Tarina   Mikas Story

MIKA TELL US IT WAS MONDAY MORNING HEART STOP SUDDENLY...
VILLAGE OF TRADE warehouse worker ...
 The guards yoked DEFILILAATTORIN... WHAT IS THAT ? MEN TELL AND THAKS THIS VILLAGESTORY ALL WORKERS...HAVE YOUR COMPANY THIS ? I TELL YOU I WAS KUORTANE SPORTING HOLIDAY AND I SAW THIS VILLAGE STORY WORKERS THERE THEY HAVE GOOD MEN WHICH WANT GOOD THINKS HIS WORKERS !http://www.kuortane.com/
I THANK HELSINKI ALSO WHY ? BECAUSE POSSIBLE GO EVERY 6 YEAR SOME PLACE TAKE HOLIDAY AND ITS FREE.
- Mielestäni defi pitäisi ehdottomasti olla lakisääteisesti vähintäänkin kaikissa isoimmissa kaupoissa ja muissa kohteissa, joissa liikkuu paljon ihmisiä. Laitteen hinta on yritykselle pieni sijoitus, jos yksikin ihmishenki sillä pystytään pelastamaan. Nuoret ja hyväkuntoisetkin saattavat saada joskus sydänkohtauksen, Vesa Keskinen toteaa.
-Lopuksi haluan osoittaa kiitokseni G4S:n vartijoita, henkilökuntamme jäseniä ja kaikkia pelastustoimintaan osallistuneita tahoja. Heidän toimintansa oli esimerkillistä alusta loppuun saakka, sanoo Keskinen.
Suomessa sairaalan ulkopuolella saa sydänkohtauksen vuosittain noin 5000 henkiloä, joista vain 2-5 prosenttia selviää hengissä. Defibrillaattoreita on lähinnä sairaaloissa, ambulansseissa ja laivoissa. Matkustajalentokoneissa se on pakollinen.
FINLANDS SELLS THIS MACHINE AND SAFE LIFE HERE LINK !http://www.defibrillaattori.eu/
BIBLE ---RAAMATTU--DIE BIBEL---A BIBLIA---БИБЛИ--LA BIBLE
20. Poikani, kuuntele minun puhettani, kallista korvasi minun sanoilleni. 
21. Älkööt ne väistykö silmistäsi, kätke ne sydämesi sisimpään; 
22. sillä ne ovat elämä sille, joka ne löytää, ja lääke koko hänen ruumiillensa. 
23. Yli kaiken varottavan varjele sydämesi, sillä sieltä elämä lähtee. 
24. Poista itsestäsi suun kavaluus, ja karkoita luotasi huulten vääryys. 
25. Katsokoot sinun silmäsi suoraan, eteenpäin olkoon katseesi luotu. 
26. Tasoita polku jaloillesi, ja kaikki sinun tiesi olkoot vakaat. 
27. Älä poikkea oikeaan, älä vasempaan, väistä jalkasi pahasta.
MONDAY WAS GOOD TO ME !! SONG THE MAMAS...MAANANTAI OLI HYVÄ MINULLE !!

The Mamas & The Papas - Monday Monday

Les liens ci-dessus sont pour l'internet, je ne suis pas responsable de leur contenu!yllä olevat linkit ovat etsitty internetistä ,en ole vastuussa niiden sisällöstä !

1 kommentti:

  1. nykyiseen asumiskuntaan askolaan yrittäjät Askolalaiset yritykset Kitema ja Suomen Selluvilla hankkivat laitteen hankkivathttp://www.uusimaa.fi/artikkeli/555622-askolaan-oma-defibrillaattori-kassan-vieresta-se-loytyy-hakea-voi-kuka-vain-hadan KIITOS TEILLE ASKOLAN YRITTÄJÄT...HIENO JUTTU ...

    VastaaPoista